Hästgård med 6,5 ha mark och 4 hästboxar.

  • Annonsid: 1286376
  • 3 månader sedan
  • 584 Visningar
  • 9 följare
2 475 000 kr
Sammanfattning
  • Boyta (m2):
    180
  • Antal Rum:
    7

Nu finns möjligheten att köpa en komplett hästgård strax utanför Nybro i det vackra småländska landskapet. Här finns Ladugård med 4 boxar, paddock med mått 22 * 40 meter, maskinhall på 130 kvm, stuga 45 kvm samt mangårdsbyggnad 180 kvm. Gården är på totalt 6,5 ha därav åkermark 2 ha, bete 1 ha, skog 1 ha samt övrigt 2 ha fördelat på ett skifte runt gården. Mangårdsbyggnaden renoverades i mitten 1980-talet och mycket av det gamla har bevarats, så som de vackra golvtiljorna, kakelugnar samt vedspisen i köket. När man stiger in genom huvudentrén som består av en vacker glasveranda, slås man av det härliga ljusinsläppet från alla fönster. Till höger finner vi vardagsrummet med sin pampiga rörspis och det vitbetsade plankgolvet. Till vänster har vi köket med stor matplats samt både järnspis och kakelugn som skapar en otrolig mysig atmosfär. På bottenplan finner vi även badrum med hörnbadkar, groventré, tvättstuga samt pannrum. På övre plan finns 5 sovrum, ett av sovrummen har kakelugn, samt toalett med dusch.

Då det inte finns några nära grannar kan man rår sig själv och sätta sin egna personliga prägel på denna bostad med sina stora ytor, charm och spännande vrår. Den gamla undantagsstugan erbjuder ett generationsboende, gäststuga eller varför inte en extrainkomst som uthyrningsbostad. Gården ligger utmed en slingrande skogsväg med bra bär och svamp platser samt fina strövstigar och ridvägar, allt detta inbäddat i ett vackert skogslandskap. Här finns möjlighet leva med stall och paddock in på knuten omgivet av fina hagar.
Välkomna på visning och förverkliga era drömmar att bo på hästgård!

Pris: 2 475 000 kr
Läs mer och kontakta mäklaren

First ad
Kontakta annonsör

  Kalmar län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad