Hästgård utöver det vanliga!

  • Annonsid: 1296333
  • 3 månader sedan
  • 1341 Visningar
  • 6 följare
7 500 000 kr
Sammanfattning
  • Boyta (m2):
    280
  • Antal Rum:
    7

Välkommen till Rocknö 101, en gårdsdröm du inte vill missa!
Vad sägs om ett spektakulärt bostadshus, två flyglar med lägenhet och garage, verkstad med högt i tak, stall med fem hästboxar, spolspilta och sadelkammare, en stor lada i utmärkt skick samt hagar och ridvolt? Om inte detta vore nog så finns en stor pool på husets baksida samt en grillkåta och en bastukåta.

Gården, med huset från 1940, har totalrenoverats och blivit tillbyggt och erbjuder två flyglar och en rondell med flaggstång framför huset i vacker herrgårdsanda. På baksidan av huset har ni en stor pool innan den magnifika utsikten över ängar och här kan ni avnjuta fina sommarkvällar i solnedgången.

Bostadshuset om 280 kvm är fördelat på två plan och har en fantastisk arkitektur, inte en enda detalj är lämnad åt slumpen. På golven ligger massiva golvplankor på båda våningsplanen men missa inte de fantastiska detaljerna. I matsalen speglar golvets linjer med takets bjälkar, i vardagsrummet ligger hellängder och i kontoret en mycket snygg intarsia i golvet i form av en stjärna. På entréplanet finner ni hall, kök, matsal, vardagsrum, kontor, duschrum och tvättstuga. Vidare till husets övre plan möter ni ett fantastiskt ljus i ett allrum som når ca 3 m i takhöjd. Husets master bedroom har en egen walk-in-closet samt ett helkaklat badrum. De två andra sovrummen delar ett enskilt badrum. Huset har en källare med maskinrum som rymmer husets uppvärmningssystem, bergvärmepump med extra ackumulatortank, och ventilationsaggregat för den mekaniska ventilationen i huset.

Norra flygeln är ett stort garage, förberett med VA. Den södra flygeln är delvis ett garage och delvis en 2 rums-lägenhet med pentry och duschrum. Båda flyglarna har vattenburen golvvärme via kulvert från verkstadens luft/vatten-panna.

Stor ekonomibyggnad i vinkel om ca 1000 kvm. Ekonomibyggnaden innehåller verkstad, stall, sadelkammare, höskulle och lada.

Driftkostnaden är fördelat på hela gården som innefattar drift av bostadshuset, uppvärmning året runt av flyglarna, el för verkstad/stall/ladugård, belysning av ridvolt, elstängsel runt hagarna, uppvärmning sadelkammare och verkstad samt ett extra tillägg på hemförsäkringen som täcker alla finsnickerier i bostadshuset.

Det här är en gård som måste ses på plats för att se alla detaljer och känna in känslan. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och tidsbokning för visning!

Pris: 7 500 000 kr
Läs mer och kontakta mäklaren

First ad
Kontakta annonsör

 Tierp, Uppsala län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad