Halvfodervärd sökes

  • Annonsid: 1327679
  • 7 dagar sedan
  • 131 Visningar
  • 2 följare
1 000 kr

Söker halvfodervärd med möjlighet till helfodervärd.
Jag erbjuder:
14 årigt sto på 165 VM med power och utstrålning. Snäll i all hantering och ridning. Inga olater. Kan ridas ut på själv eller i grupp utan problem. Väldigt arbetsvillig och vill alltid vara till lags. Kan ridas bettlöst. Som sagt mycket power om man
Ber om det men skulle aldrig sticka eller är svår att kontrollera. Har all nödvändig utrustning. Paddock finns 5 min bort och även ridhus ca 20 min bort eller 5 min med transport. Man får gärna träna/ tävla allt utom hoppning.
Den jag söker.
Du ska vara tillräckligt rutinerad för att sköta dig själv. Du ska kunna ta hand om både häst och utrustning. Du ska kunna genomföra ett bra ridpass ensam. Du ska vara över 18 år. Du bör ha bil då det är ca 15 min att gå från bussen. Du ska förstå att de i Sverige regnar och är kallt vintertid men hästen ska fortfarande skötas dessa dagar. Vi finns centralt i Mölndal. Jag har eget stall till mina två hästar och sköter alla fordringar/ vattenfyllningar. Pris kommer vi överens om.
Anledningen till att jag behöver hjälp är pga en skada i ryggen som gör att jag bara klarar av att rida en häst regelbundet.

First ad
Kontakta annonsör

 Mölndal, Västra Götalands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad