Halvfodervärd/medryttare sökes till D-ponny!

  • Annonsid: 1369550
  • 23 dagar sedan
  • 148 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

På grund av ändrade familjeförhållanden så söker jag nu en halvfodervärd till mitt fina New Forrest sto Penny på 11 år. Jag söker dig som är lugn och trygg som ryttare och som rider med mjuka hjälper. Penny kan ibland bli busig och bocka i galoppen så hon passar inte en alltför orutinerad ryttare. Det bästa Penny vet är att mysa, bli borstad och få massor av kärlek. Väldigt lätt att hantera i stallet så som att sko, duscha etc. Hon är otroligt snäll och social, en härlig personlighet! Penny har vilat en längre period på grund av avel men är nu igångsatt igen och rids i alla gångarter. Hon är dock inte helt tillbaka i full kondition och styrka vilket man ska känna till. I ridningen är hon mjuk och fin men kan som sagt ha en räv bakom örat ibland. Hon är inte hoppad så mycket pga tidigare ägares dressyrintresse men verkar tycka att det är jättekul!
Penny står uppstallad på Stora Ekeby ridklubb, här finns stor paddock, två ridhus och väldigt fina ridvägar. Här finns gott om duktiga tränare att rida för samt klubbtävlingar att delta i om intresse finns.
Tanken vid halvfoder är att du har Penny som din egen häst 3-4 dagar i veckan och vi delar på kostnaden för uppstallning och skoning. Jag står för försäkring. Är du istället intresserad av att vara medryttare ett par gånger i veckan så an det också vara intressant.
Låter det intressant? Välkommen att höra av dig!

First ad
Kontakta annonsör

 Stora Ekeby, Västmanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad