Har du ett framtidslöfte?

  • Annonsid: 1353094
  • 3 månader sedan
  • 276 Visningar
  • 5 Favoritmarkeringar
12 345 kr

  • Inriktning:
    Dressyr
  • Mankhöjd:
    164 cm

Mitt namn är Emmy och jag är 23 år gammal. Jag har lika lång erfarenhet med de fyrbenta som min ålder och mitt brinnande intresse har alltid varit dressyren. Jag har fått chansen att rida ädla framavlade sporthästar med hög ridbarhet sedan barndomsben, vilket har bidragit till att jag har utvecklats till en bestämd och följsam ryttare som är väl inskolad i den finhjälpliga ridningen.
Jag är på jakt efter ett gott samarbete med hästägare till ett framtidslöfte. Jag kan erbjuda daglig noggrann skötsel, någon form av motion/sysselsättning varje dag (beroende på hästens ålder) och kontinuerlig träning för B-tränare i dressyr. Anläggningen har ridhus, stor utebana, oändligt långa uterittsvägar, rymliga boxar, luftigt stall, en rogivande atmosfär och fasta rutiner. Hästarna utfodras 4 ggr/dag och vistas ute efter ägarens önskemål. Vanligtvis går de ut från 06-18, tiderna anpassas efter väder och årstid. Under sommaren har vi tillgång till stora sommarhagar med bete som angränsar till en sjö. Mina hästar står på tjock fräsch torr bädd, utfodras med kvalitéfoder och reser tryggt i en nyproducerad Böckmann transport. Jag har ett nära samarbete med veterinär och equiterapeut som kontinuerligt ser över mina hästar. För mig är det viktigt att ha många vana ögon på en häst som är under utbildning.
Jag tror på, och erbjuder, en varierad träningsform i form av trömmkörning, konditionsträning, uteritter och självklart med det huvudsakliga fokuset, dressyrjobbet.
Jag söker en häst med god arbetsmoral, hög ridbarhet och som har en god tillit till människan. Kanske äger du en häst som ska matchas till unghästklasserna? Ska utbildas? Eller behöver tävlingsrutin? Då är jag rätt person.
Hästen ska vara enkel att hantera, lasta och sko. Mankhöjden ska ligga mellan 160-166cm eftersom jag själv inte är så stor. Ponny kan också vara av intresse. Utbildningsnivå har ingen större betydelse, jag anpassar mig och lägger upp en hållbar träningsform utifrån efter hästens förutsättningar.
Om allt klaffar kan det vara intressant för ett senare köp.

Bilder på anläggningen, videor på min ridning och referenser finns självklart.

First ad
Kontakta annonsör

 Tranås, Jönköpings län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad