Har du min nya bästa vän?

 • Annonsid: 1562338
 • en månad sedan
 • 256 Visningar
 • 7 Favoritmarkeringar
50 000 kr

 • Inriktning:
  Western, Hoppning, Dressyr, Allround
 • Dressyrnivå:
  Lätt B
 • Hoppnivå:
  100 cm
 • Kön:
  Valack
 • Mankhöjd:
  150 cm
 • Födelseår:
  2017

Jag söker nu efter en ny bästa vän då jag förlorade båda mina d-ponnyer förra året. Den ena var en 12-årig valack som jag tävlade upp till LC hoppning med, han var även av den lite spralligare typen så är van vid de mesta tokigheterna en häst kan hitta på. Den andra var en 29-årig valack som vi hade i 8 år, efter att ha ridit på ridskola från 6 års ålder och sedan haft två galna c-ponnyer var det han som lärde mig det mesta inom ridningen.
Jag har haft de flesta typer av ponnyer man kan tänka sig, allt från det envisa stoet som systern fick longera för att jag skulle våga mig upp på, och ett annat sto som bara gick att lasta med ögonbindel, till världens snällaste valack som gjorde allt man bad honom om samt den lite busigare men ändå duktiga ponnyn som betedde sig som en unghäst🤪
2017-2020 gick jag ridgymnasium, innan studenten gjorde jag även en godkänd hästskötarexamen genom SvRF. Under mina tonår har jag ridit många olika typer av ponnyer samt hästar. Är inte rädd av mig, så lite bus då och då gör inget. Men vill inte ha en ohanterlig häst. Jag söker efter en bästa vän att rida ut på, trimma dressyr, kanske hoppa lite då och då samt även träna western med, då jag arbetar på westernridskola. Den får gärna vara lite äldre, men yngre går också bra. Ser dock helst att den är utbildad och någorlunda kunnig inom det mesta.
Jag är 165cm och väger inte jättemycket, så jag söker en D-ponny eller storhäst men max 160-165cm. En stor c-ponny går bra med!
Max 50 000, ser helst att du tycker hemmet är viktigare en priset.
Jag erbjuder ett hem med otroligt mycket kärlek, då hästarna är min fristad och som terapi för mig. Den kommer få stå i ett inte så stort stall med runt 15 hästar, den kommer aldrig vara ensam då vi aldrig lämnar någon häst ensam varken inne eller ute. Den kommer få mycket utevistelse.
Har du en häst eller ponny som kan bli min nya bästa vän och fylla mitt hjärta med kärlek igen? Hör gärna av dig! Svarar så snabbt jag kan!

First ad
Kontakta annonsör

  Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad