Har du vår drömhäst?

 • Annonsid: 1562434
 • en månad sedan
 • 219 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
120 000 kr

 • Inriktning:
  Hoppning, Fälttävlan, Dressyr, Allround
 • Hoppnivå:
  120 cm
 • Mankhöjd:
  170 cm

Jag letar efter en första-häst och läromästare till min dotter som nyss fyllt 15. Vi har letat ett tag och jag provar att lägga upp en annons här så får vi se om vi får någon tur!
Min dotter har ridit på ridskola sedan hon var 6 år och vill nu ha en häst att vidareutvecklas med, träna med och även tävla så småningom. Hoppning och eventuellt fälttävlan är det som är intressant i nuläget. Hon gillar den hästen som är lite framåt än den som lunkar på i lugnt tempo. Men målet är att även jag, mamman, ska kunna ta en sväng i skogen, så någon gyllene medelväg hade varit önskvärt. Jag har hästvana sedan länge och och startade 130 innan jag lade tävlingskarriären på hyllan.

Vi har redan plats i ett stall med utrymme för 8 hästar, de går uppdelade ston och valacker och har fri tillgång på grovfoder ute i stora kuperade hagar. Runtomkring finns det milsvida ridvägar i fantastisk natur. Några mil bort finns det ridhus och tillgång till kunniga och engagerade tränare.

Vi söker en häst som är max 12-13 år, över 165 i mankhöjd, som är snäll i all hantering, går att ha inne i stallet själv och som går på skogsturer ensam eller med sällskap. Snäll i all hantering såklart, som skoning, dusch, åka transport osv. Vi vill ha en häst som är skade- och behandlingsfri, i alla fall av sådant som är eller kan vara av betydelse.

Vi vill köpa en häst av dig som är mån om vart din häst hamnar och som förstår att vi inte har bråttom utan vill att det ska kännas rätt. Vi kommer gärna och provrider flera gånger, tar med tränare och provar lite olika situationer innan det är dags för veterinärbesiktning och köp. Jag jobbar oregelbundet och min dotter går ju i skolan så våra möjligheter att komma på provridning kan ju vara lite begränsade. Men som sagt, vi har inte bråttom, utan vill hellre att det blir bra än att vi ska skynda på.

Det är önskvärt att vi hittar vår häst inom ett rimligt avstånd, max ca 20-30 mil.

Vi har ett pristak på 120´

Har du hästen för oss? Tveka inte att höra av dig! Helst via meddelande här på Hästnet, eftersom jag jobbar oregelbundet. Annars kan du skicka sms så ringer jag upp när jag kan.

First ad
Kontakta annonsör

 Eksjö, Jönköpings län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad