Härligt och mysigt stall med ordning och reda!

 • Annonsid: 1635401
 • 3 månader sedan
 • 2269 Visningar
 • 11 Favoritmarkeringar
4 400 kr


  Vi har nu en ledig plats i vårt stall med glada människor och nöjda hästar.
  Stall Finnkärrsgården ligger i Boda, i vacker natur strax utanför Åkersberga med fantastiska ridvägar. Det går lätt att ta sig hit med buss!
  Vi är ett litet stall med 6 hästar, och ett glatt gäng som har roligt tillsammans!
  Vi har nu en stallplats ledig för dig som gillar att ha bra service och mycket tillsyn till din häst .Både du och din häst ska vara lätta att hantera och tycka om att samarbeta!:)
  Ljust och luftigt stall, fina uteboxar med gummimatta, uppvärmd sadelkammare och fikaplats. Fina hagar och vi prioriterar mycket utevistelse. Flocken går uppdelad i ston och valacker.
  Finnkärrsgården är ett litet familjeägt privatstall och vi bor på gården. Det finns en upplyst 20x40m ridbana med bra underlag och hindermaterial. I hagarna har vi Thermobars och foderhäck med storbal och slowfeedingnät. Spolspilta med varmvatten. Skrittavstånd till ridhus med bra tränare!
  Boxhyra inkl. grovfoder och service från 4400kr./månad
  Foder och service som ingår: Fint analyserat hö packat i påsar, ute har hästen tillgång till hö i storbal med slowfeedingnät. In och utsläpp med täckesbyten, fodringar och daglig tillsyn.
  Varje hästägare har ett utsläpp och ett insläpp varje månad på dag som passar hästägarens livspussel. Parkering för egen hästtransport ingår.
  Mockning och annan service kan köpas till vid behov.
  Här kan du se en film om oss!
  https://www.youtube.com/watch?v=B0bbf5UgAjg
  Kontakta: Roger 073 5301130 eller Cattis 076 3573302 för mer information.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Åkersberga, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad