Häst & Hund Au Pair

  • Annonsid: 1339121
  • 14 dagar sedan
  • 187 Visningar
  • 4 följare
Inget pris

Häst & hund au pair sökes till en engelsk familj på en vackert belägen gård! Ett perfekt tillfälle för dig som kan tänka dig att bo och jobba i en härlig familj i Oxfordshire. Jobbet går ut på att rida familjens ena ponny på 138cm (ej särskilt viktbärande så max 60kg) och en pensionerad fälttävlanshäst på 170cm. God ridvana krävs. Även att sköta om deras tre andra ponnysar. Mockning av boxar och hagar. Insläpp och utsläpp, utfodring, allmän skötsel och andra vanligt förekommande stallsysslor.

Familjen har också 4 underbara labradorer som ska promeneras två gånger om dagen, så därför krävs även god hundvana.

Du bör vara ansvarsfull, noggrann, mogen och självständig för att passa in i ett hushåll där det ofta är mycket på gång. Familjens barn och fyra barnbarn tillbringar mycket tid på gården.

Det är ca 10 minuters promenad till närmsta busshållplats där det ofta går bussar in till Oxford City. Det är ungefär 90 minuter med buss in till London.
Möjlighet att studera engelska i Oxford.

Du bor och äter med familjen så all mat plus husrum ingår, samt en veckolön på 120 £.

Låter detta som något för dig så tveka inte att höra av dig till Moo på moo@nowell-smith.com med din ansökan eller för mer info (helst på engelska men hon kan även få svenska översatt).

First ad
Kontakta annonsör
F
Frida Johansson

 Tiddington, England, Storbritannien


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad