Häst och ponny sökes till Varbergs Ridskola

 • Annonsid: 1481249
 • en månad sedan
 • 117 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Varbergs Ridskola söker nya, trevliga fyrbenta vänner!
  Har du en ponny/häst som skulle trivas som ridskolehäst? Vi söker positiva, arbetsvilliga individer. Hos oss får de god omvårdnad av utbildade hippologer, hästkompisar i stor hage, elever som uppskattar dem och möjligheten att prestera på en för hästen lagom nivå utan press på för svåra saker, kanske en häst som inte trivs på tävlingsbanan? Vi bedriver en professionell verksamhet med relativt sett hög nivå på både våra ridskoleelever och hästar, och förespråkar alltid en mjuk ridning med hästen som individ i fokus. Vi är måna om att våra hästar ska trivas och må bra, och har ett gott samarbete med väletablerade veterinärer, hovslagare, sadelprovare, massör/kiropraktor.
  Sökes:
  *B/C/D-ponny, 6-14 år, lagom motor, säker i hoppning, nivå hoppning ca 80-90 cm, välbalanserade gångarter som inte är allt för stora. Snäll och trygg i hantering och ridning.
  *Häst, ca 155-165 cm, 6-11 år, god modell och egen balans, gärna skolad så den arbetar i form i alla gångarter och flyttar för skänkeln. Okomplicerad i hoppning med egen motor, nivå hoppning 90 cm.
  Pris efter utbildningsnivå.
  Har du hästen för oss? Första kontakt sker via mail, med beskrivning av hästen + en film, skickas till info@varbergsridskola.com. Vi vill ha möjlighet att provrida hästen, max avstånd från Varberg 2 h bilkörning.
  Mer information om ridskolan hittar du här: www.varbergsridskola.se
  Dela gärna!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Varberg, Hallands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad