Häst/ponny sökes

  • Annonsid: 1736753
  • 17 dagar sedan
  • 160 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
80 000 kr

  • Inriktning:
    Hoppning, Allround

Hej! Jag heter Astrid och söker nu en D-ponny alt liten häst.

Vad jag söker:
Jag söker en pigg och glad häst för både uteritt och träning. Jag är mest intresserad av hoppning. Hästen bör vara trevlig i hanteringen. Ålder bör vara mellan 6-15 år. Jag vill ha en hyfsat utbildad häst men det gör inget om det finns saker att jobba på.

Jag hade tänkt att komma ut på tävling någon gång ibland men till en början lite pay and jumps. Jag hade också tänkt att ta med den till träningar i ett annat stall.

Om mig:
Jag är 13 och har ridit i 5 år aktivt för tränare på ridskola och även lite med mina medryttarhästar som jag har haft lite mer än 1 år. Jag går på hoppträningar och där har jag hoppat högst 90 cm. Jag tar hjälp av min faster som har haft häst hela livet. Hon lämnar gärna referenser.

Jag ska ha hästen i ett liten mysigt stall med 4 andra hästar, med fina hagar och box med 2 fönster. Med kompisar i hagen som är uppdelade så stona går med varandra och valackerna går tillsammans.

Max pris år 70 000 men om rätt häst dyker upp hade vi kunnat tänka oss att betala lite till så tveka inte att höra av er.😊 Videor finns på insta @equestrian_astrid
Mvh Astrid

First ad
Kontakta annonsör

 Nässjö, Jönköpings län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad