Häst & Ponny sökes 150cm - 190cm även dressyr ponny läromästare

  • Annonsid: 1534205
  • 2 månader sedan
  • 202 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
123 456 kr

  • Inriktning:
    Övrigt, Working Equitation, Western, Voltige, Hoppning, Dressyr, Barockt, Allround, Akademiskt
  • Mankhöjd:
    150 cm

Letar stor häst helst med inriktning dressyr men även akademiskt , frihetsdressyr , akademiskt. Hoppning är kul men behöver träna upp mamma muskler innan tävling på högre höjder. Men vill träna aktivt och hitta ett samarbete. Tycker om att rida dressyr men kan även köra frihetsdressyr och hoppning bettlöst eller halsring. Det viktigaste är inte att hästen är felfri för egen vilja och motor gör ju att det oftast är bättre med samarbete när man väl får träningen/målsättningen på den nivån man önskar. Så att få arbeta med hästen är absolut inget hinder.

Har tidigare tränat & tävlat hoppning upp till 150 men behöver som sagt bygga upp musklerna igen för att kunna tävla högre höjder.

Vill ha ett samarbete byggt på tillit och trygghet så vi kan ha kul tillsammans och byggt på ömsesidig respekt.

Men som sagt är någon form av projekt inget hinder.

PONNYN:

Till en 8 årig flicka som är stabil i sitsen och trygg i ridningen men ändå grön. Tränar nu aktivt med inriktning dressyr men när hon kommit längre vill hon säkert hoppa någongång. Hon vill ha en häst som har lite fart men som lyssnar på ryttaren och är trygg i grunden. Hon kan i dagsläget rida hjälpligt barbacka i trav på träningar/lektioner och behöver därför en läromästare som kan följa henne i utvecklingen.

En 15 och en 14 åring som letar en häst att träna med och utvecklas för att se vad framtiden kan ge.

I stallet finns utebanor och stort ridhus och tränare som kommer utifrån och tränare på plats vardagar. Självklart veterinärer och hovslagare som kommer med jämna mellanrum. Tillgång till lösdrift och box. Stallet är lugnt och med hästens bästa i fokus.


Hoppas vi hörs.

Vi har referenser och berättar gärna mer om oss.

First ad
Kontakta annonsör

  Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad