Foderhäst och/eller för senare köp sökes

 • Annonsid: 1334008
 • en månad sedan
 • 366 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Vi säger hej och vinkar glatt med både hovar och händer.
  Jag är en 35 årig tjej som har en stor och också varierad vana och kunskap om dessa fantastiska djur. Mina ryttarkunskaper passar in under just samma kategori och jag har också många års erfarenhet av hästägande. Jag söker en livskamrat för lite lugnare ridning alltså inget tävlande eller liknande. Dvs skogsturer eller ett lagom motionspass i paddocken: Anledningen till att jag söker foderhäst för ev senare köp är för att jag själv anser att ett hästägarbyte inte ska stressas igenom. Har hästens ägare hjärtat på rätta stället så är hemmet viktigare än snabba pengar och avslutad affär.

  Jag finns i ett litet stall med stora härliga ljusa boxar och mjuka sköna halmbäddar som ligger i en lugn och alldeles underbar natur. Hos oss är de alltid hästens välmående och dess harmoni som går först. I vårat stallgäng finns också 2 ston och 2 härliga shettisar som älskar allt och alla. Hos oss finns de förutom de ovannämnda också stora härliga gräshagar som hästen får njuta av varje dag. Framförallt finns mycket kärlek och värme.

  Maila mig gärna med info om jag lyckats fånga erat intresse.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad