Häst sökes för tillridning

 • Annonsid: 1499255
 • 16 dagar sedan
 • 44 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Vi är tre tjejer från Segra gymnasiet, Östra Ljungby som nu har UF och går vårt sista år. Där har vi en tjänst där vi ska rida in/rida till hästar, så därför söker vi en stor häst alternativt stor D-ponny som vi kan ha längst fram till vecka 9 2021. Självklart går kortare tid också bra. Vi har alla haft/har egna hästar.
  Lite om oss så går vi då sista året på gymnasiet och är då 18 år gamla alla 3. Lovisa PM har resultat till FEI i dressyr och rider just nu sin 5 åring och rider till den. Hon har erfarenheter av unghäst sen jobb och bra referenser finns.
  Den andra Lovisa P har mer erfarenhet i hoppning och har hoppat upp till 120 på sin häst. Hon sitter just nu på sin 9åring som hon hoppar på. referenser finns.
  Tuva har erfarenhet av att rida unghästar och vidare utbilda de. Har just nu ingen egen häst men har haft egna hästar tidigare.
  Vi ska ha hästen på skolan och får hjälp av kunniga vuxna också. Vi har unghästkurs på skolan just nu där vi rider in 2,5 åringar och därav har vi erfarenheter av unghästar också.

  Hör gärna av dig om du är intresserad av att sammarbeta med oss.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Östra Ljungby, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad