Hästägare - se hit!

 • Annonsid: 1376641
 • en månad sedan
 • 117 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
123 kr


  Hejsan alla hästägare,
  Wilma heter jag och jag är en ambitiös tjej på 16 år.
  Under de senaste 1,5 åren har jag haft ett fantastiskt samarbete med min nuvarande medryttarhäst och hade det inte varit för hans skada hade jag aldrig slutat då jag verkligen trivdes i samarbetet vi hade. Men nu är situationen som den är och därför har jag bestämt mig för att försöka hitta en ny kompis att träna tillsammans med efter årsskiftet.

  Jag är en ansvarsfull och seriös tjej på ca 165cm och väger strax under 50 kilo och rider allt emellan mindre c-ponnys till större storhästar av olika temperament. Jag har ridit i större delarna av mitt liv på både ridskola och även privat. Jag jobbar även i stall och har från jobbet fått mycket erfarenheter kring hästhållning och stallsysslor. Jag som person är en väldigt ambitiös tjej som alltid sätter hästens välmående i första hand. Jag brinner för hästarna och ridsporten och har stora ambitioner för att komma framåt och utvecklas i min ridning och letar därför efter en fyrbent kompis som kan hjälpa mig att ta mig framåt i min ridning. Då jag satsar på ridningen kommer jag att söka till Strömsholms ridsportgymvasium med terminsstart till hösten 2020 (om jag kommer in) men är gärna medryttare fram tills dess.

  Jag är intresserad av både dressyr och hoppning och det hade varit ett stort plus om jag fick möjlighet till varierad ridning, men såklart inget måste. Jag har ingenting emot mysiga uteritter eller promenader då och då, vad dagens uppgift beror helt på hästens dagsform och hästens välbefinnande är alltid prioriterat. Har inte heller någonting emot att utföra stallsysslor som ex mocka, packa hö och fixa hinkar.

  Vad jag söker är en ponny eller storhäst som jag kan få rida ungefär 2 dagar i veckan, men såklart mer eller mindre vid behov. Ser gärna att möjlighet till varierad ridning finns, hade varit väldigt kul men det viktigaste är ändå att jag och hästen klickar!

  Jag bor nära Vallentuna Centrum och ser gärna att hästen/ponnyn står någonstans i närheten och att det finns kollektivtrafik då jag inte alltid har möjlighet till skjuts.

  Har ni flera frågor? Tveka inte av att höra av er här eller skicka ett sms till 0763488100, kan inte alltid svara på samtal då jag går i skolan så skicka SMS😁

  Hoppas vi hörs,
  Wilma

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad