Hästar sökes till vår verksamhet

  • Annonsid: 1455525
  • 2 månader sedan
  • 291 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Mankhöjd:
    cm

Vi i söker nya arbetskamrater och stora hästar till vår verksamhet Ludvika Ridklubb.
Vi har allt från ponnylekis, rehabridning till träningsgrupper och inriktning tävling. I dagsläget söker vi stora hästar, mkh 160-170 ca, ålder 6-14 år. Trygga och stabila i temperament, "lagom" i gångarter och vara lättsamma i hoppningen samt kunna ridas ute i skog/terräng och både i grupp och ensam.
Gärna svenskfödda hästar, men det viktigaste är att det är hästar som passar och som kommer trivas hos oss. Skadefria samt försäkrade utan reservationer och med gott temperament prioriteras.
Vi lånar gärna för senare köp om möjligt, eller annat samarbete med uppfödare, hästägare är också av intresse. Kontakta ridskolechef Gita Karelius för mer information och ev frågor, samt vad det är för typ av häst, tänkt pris osv.
Vi är en kvalitetsmärkt, godkänd ridskola med duktig personal och medhjälpare, där hästen alltid finns i centrum.
Referenser finns vid behov, tex om man vill låna ut sin häst finns möjlighet att fråga tidigare hästägare som valt att ställa deras häst hos oss under period, antingen för senare köp av oss, innan försäljning vidare eller bara för utlåning en bestämd tid.
Mer information om vår verksamhet finns att se även på Instagram, Facebook samt hemsida, Ludvika Ridklubb. Här finns en del info, bilder osv.
Kontakta gärna ,mail: ridskolechef@ludvikaridklubb.se tel: 0706247085, Gita

First ad
Kontakta annonsör

 Ludvika, Dalarnas län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad