Hästgård med många möjligheter och hästarna i centrum!

  • Annonsid: 1411675
  • 21 dagar sedan
  • 569 Visningar
  • 6 Favoritmarkeringar
9 500 000 kr

  • Antal Hektar (ha):
    21
  • Antal Rum:
    11

Hästgård med lugnt, soligt läge strax utanför Nykvarn i Stockholms län med närhet till E20 för enkel kommunikation både till jobb och hästaktiviteter. Busshållplats i närheten av gården med belyst gångväg hela vägen fram för den som letar efter en gård att driva ridverksamhet.

Varmstall med 8 boxar, kallstall med 6 boxar, 5-6 ha hagmark för både vinter och sommar, belyst paddock, belyst ridbana (40 x 60 m) med läktare och en huvudbyggnad med 200 kvm boarea.

Ridavstånd till två olika ridhus genom skogen och gott om ridvägar i närområdet.

Huvudbyggnad med mycket generösa sociala ytor både ute och inne. Entréplan med kök, matsal, vardagsrum, fyra sovrum, badrum mm. Egen lägenhet i källarplan med kök, vardagsrum, tre sovrum, badrum och tvättstuga.

Lummig trädgård i anslutning till huvudbyggnaden med härliga gräsytor, lekstuga och fruktträd.

Nykvarn är en ung kommun med ca 10 700 invånare och är strategiskt belägen med närhet till E20. Kommunen har en vision för 2035 - "Kom Närmare" med fem fokusområden som inspirerar och kommunens invånare bjuds in att engagera sig i framtiden. Nykvarn är känt för sina bra skolor och i centrum pågår en omvandling för att skapa fler bostäder och en attraktiv mötesplats för handel. Från Nykvarns centrum tar du Svealandsbanan till Stockholm på ca 30 minuter.

Kommunen är mycket barnvänlig och Hökmossbadet i sjön Yngern är populärt under sommaren. Utflyktsvägen passerar längs Gamla Strängnäsvägen och det finns många trevliga utflyktsmål i närheten såsom Mångfaldens Hus, Turinge Ost & Vin liksom Taxinge slott, även känt som "Kakslottet".

Vidbynäs Golf Club ligger 2 km bort och här finns två 18-hålsbanor, North Course som är deras skogsbana samt South Course, en öppen parkliknande bana av mästerskapskaraktär.

Vänligen acceptera säljarnas önskemål om att boka tid för visning med mäklaren tack.

Mer information om objektet på mäklarens hemsida

First ad
Kontakta annonsörPremium

 Nykvarn, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad