Hästjobb sökes

  • Annonsid: 1378564
  • en månad sedan
  • 66 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Typ:
    Anställning

Hej! Då jag slutat studera på Lunds universitet söker jag nu ett heltids jobb. Helst i Skåne men kan tänka mig att förflytta mig inom Sverige eller jobba utomlands. I dagsläget befinner jag mig i Skåne, Sjöbo.

Tävlingstall, ridskola och försäljningsstall har jag praktiserat på vilket bland annat gäller Flyinge Kungsgård. Och jobbar i dagsläget till och från i ett stall runt där jag bor. Hästar är något jag brinner för och är ett område där jag vill få ännu mer kunskap om. Än så länge har jag unghäst, hingst samt förvarna och har följt med på tävlingar, tandläkaren, ultraljud, besiktning osv. Även fått ta del av buksprovet i Flyinge och även hur man påbörjar inridning. Och såklart är de vanliga stallsysslorna inga problem.
Jag har hållit på med hästar sen 4-5 klass men började inte själv rida förens några år senare vilket nu är runt 6 år och har varit medryttare de senaste 4.

Har i dagsläget inget körkort men detta är något jag planerar att ta inom kort.

För mer information hör av er via privat meddelande här på hästnet!

Med vänliga hälsningar
Julia

First ad
Kontakta annonsör

  Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad