Hästjobb sökes:)

  • Annonsid: 1337806
  • 3 månader sedan
  • 58 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris
Sammanfattning
  • Typ:
    Praktik

Hej på er! Emilia heter jag och fyller snart 16. Jag har ridigt sedan jag var 10, då både privat och på ridskola. Jag har tidigare erfarenheter av hästjobb. Jag har haft praktik i olika stall samt hållt i några privatlektioner. Har även "jobbat" som funktionär på tävlingar, men bara inom terräng/fälttävlan.

Jag söker ett jobb där jag antingen kan jobba extra när det är kort om personal/ridinstruktörer eller jobba fasta dagar. Jag är flexibel så tar mer än gärna emot andra förslag.

För att vara en aning mer specifik så söker jag ett lärorikt jobb där jag kan utnyttja min kunskaper men även lära mig mer. Detta jobb skulle kunna vara ridinstruktör för yngre elever då jag inte är utbildad, stallvärd eller om ni har något funktionärsjobb så uppskattas det med. Jag är totalt öppen för förslag och alla förslag uppskattas otroligt mycket.

Man får tyvärr ha lite överséende med att jag fortfarande studerar men att pussla går alltid så det ska nog inte vara något större problem.

Tveka inte på att kontakta mig! Jag nås på telefon 073 105 18 84 eller mail emiliaeng9@gmail.com
Jag finns i Örebro och närnare Mullhyttan så ett stall i närheten hade vart ett +
Om det önskas så har jag referens personer att kontakta.

Jag hoppas att jag kan komma till just ditt stall och bidra till verksamheten! Tack på förhand!

Emilia

First ad
Kontakta annonsör

 Örebro, Örebro län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad