Hästjobb sökes

  • Annonsid: 1435552
  • 14 dagar sedan
  • 97 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Typ:
    Anställning

Hej!

Jag heter Tilde, är 18 år och tar i slutet av maj examen från Bollerup Naturbruksgymnasium. Jag söker ett hästjobb i Skåne med start tidigast 1 juni, inrikting spelar ingen roll då jag är villig att lära mig allt. Men det hade varit roligt med islandshästar eller andra kallblod. Jag är flexibel med tider och kan jobba när som helst!

Jag är en väldigt ansvarsfull person som brinner för hästarna. Jag sätter alltid hästarnas välmående i första hand och hästar är det bästa jag vet. Jag har mycket erfarenhet av unghästar, dels då jag går en unghästutbildning men även då jag haft en unghäst på foder de senaste 2 åren. Har även tappskokompetens! Jag har varit på praktik i många stall med olika inriktningar under mina år på Bollerup. Jag har även jobbat extra i skolstallen under helger och lov. Referenser finns!

Det bör vara pendelavstånd från Ystad (buss eller pågatåg) på max ca 45 min, alt. att det finns boende på gården eller i närheten. Målet är att ta B-körkort så fort som möjligt!

Jag har en hund hemma som gärna vill följa med till jobbet 🐶 Hoppas vi hörs!

Med vänliga hälsningar,
Tilde Alvarson

First ad
Kontakta annonsör

  Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad