Hästskötare till Ådran, Stockholm

 • Annonsid: 1816409
 • 3 månader sedan
 • 947 Visningar
 • 17 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Vi söker hästskötare till Ådran Ridcenter, en ridanläggning söder om Stockholm med inriktning mot dressyr. På gården finns runt 15 hästar i olika åldrar. Vi tävlar i junior- och ungdomsklasser upp till svår klass dressyr, i Sverige och internationellt.

  Vi vill nu utöka vårt team med en hemmagroom som har god hästvana. Du brinner för hästar och dressyr och sätter alltid hästarnas bästa främst. Har du erfarenhet från arbete i tävlingsstall och/eller hantering av unghästar är det ett extra plus.

  I arbetsuppgifterna ingår stallsysslor som fodringar, uttag- och insläpp, mockning, grooma hästar, åka med till träningar, veterinär och rehab samt viss anläggningsskötsel. Du rycker in där det behövs. Du är noggrann och har öga för det lilla extra.

  Omfattningen är helger 7-15.30 och gärna ett par vardagsförmiddagar/vecka.

  Körkort (B) behöver du. Har du även C-körkort är det ett plus.

  Vi tillämpar provanställning. Timlön med OB-tillägg helger. Friskvårdspeng.

  Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda bostad eller uppstallning av egen häst.

  Om du tycker att detta verkar vara något för dig – hör av dig via mejl till kristina@markvardig.nu. Märk mejlet ”Personal” i ämnesraden.
  Välkommen med din ansökan!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Huddinge, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad