Hästskötare till inackordering- och försäljningsstall sökes

 • Annonsid: 1567870
 • en månad sedan
 • 735 Visningar
 • 30 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Kungshaga Equestrian har en ledig stalltjänst med tillträde 1/6-21.

  På anläggningen så har vi 25-30 hästar. Vår verksamhet är hoppinriktad och vi bedriver utbildning/tävling och försäljning av hästar och ponny samt inackordering och lite avel.
  Vi söker dig som älskar hästar och trivs med att vara i stallet med alla sysslor som det innebär. Du är driven och kan ta ansvar. Du bör ha meriter från hantering av olika typer av hästar och ha viljan att lära dig.

  I tjänsten så ingår sysslor som intag och utsläpp till hage, grooma hästar inför ridning, packa foder och mockning, ansvara för hästarnas välmående och hantering, serva till hovslagare och veterinär samt vid behov vara tävlingsgroom.

  Efter kompetens och intresse så kan även viss ridning och annan hästhantering ingå.

  Tjänsten är på heltid 5 dagar i veckan inkl helgdagar. Vi vill att du bor på gården och det går bra att ta med en egen häst. Körkort behövs. Vit lön.

  Vill du se mer info om oss så kika in på vår hemsida kungshagaequestrian.se och du hittar oss även på Facebook och Instagram.

  Skicka din CV till info@kungshagaequestrian.se, det går också bra att ringa 0706452781 om du har frågor och funderingar om tjänsten.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Eslöv, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (4)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad