Hästvakt Finnes

 • Annonsid: 1437537
 • 17 dagar sedan
 • 115 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Ska du iväg i sommar och behöver någon som tar hand om din häst?
  Då jag fick ta bort min häst i våras pga en skada har jag just nu ingen häst och då jag kommer vara hemma mestadels av sommaren tänkte jag lägga ut en annons här för att kolla om det finns intresse av hästvakt.
  Jag är en tjej på 17 år och har ridit så länge jag kan minnas. Jag har haft egen häst sedan 2018. Jag går på ett naturbruksgymnasium inriktning häst och planerar att jobba med hästar i framtiden.
  Jag håller till i utkanten av Eskilstuna mot Västerås och kan ta mig till Kungsör också. Jag tar gärna hand om stora som små och vid önskemål kan jag motionera/rida hästarna om det går med tanke på storleken.

  Intresserad? Jag vill gärna veta vilka sysslor du vill ha hjälp med t.ex. utsläpp, intag, mockning, om hästen går på dygnsbete eller ej m.m. Jag vill också veta om hästen har några olater, är van vid tittiga hästar och så men för att undvika onödiga skador.
  Är du intresserad tveka inte att kontakta mig, Jag nås bäst på sms 0739858039, mejl kan dröja lite med svar carlsson.matilda2003@gmail.com

  First ad
  Kontakta annonsör

   Eskilstuna, Södermanlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad