Hbl valack söker halvfodervärd

 • Annonsid: 1371934
 • 2 månader sedan
 • 219 Visningar
 • 10 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Medryttare/halvfodervärd sökes 2-4 dagar per vecka till 16-årig hbl valack. CG är snäll, okomplicerad, väluppfostrad och stor (ca 180 cm). Han är inte tungriden och trivs bäst med en ryttare som har mjuk hand. Han är trafiksäker, går att rida ut på själv, snäll vid all hantering och älskar att gosa. CG står helinackorderad i Börje/Vänge så ingen mockning ingår.

  Du som är intresserad ska vara över 18 år, ha egen bil, erfarenhet av att ha egen häst/foderhäst, få plats i en 17,5” sadel (hopp och dressyr), vara en rutinerad ryttare och vara säker på att du har tid då jag söker en långvarig lösning. Jag vill att du bidrar med kostnaderna för stallhyra och skoning motsvarande hur mycket du rider.

  Jag är en okomplicerad hästägare med tidsbrist som söker någon som både vill rida ute och på bana, hoppa och/eller rida dressyr, träna för tränare, kanske tävla men framförallt som trivs med min häst.

  Om det låter intressant, skicka ett meddelande! 🙂

  First ad
  Kontakta annonsör

   Uppsala, Uppsala län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad