HINGSTBETE/SOMMARBETE

 • Annonsid: 1549187
 • 25 dagar sedan
 • 135 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
1 000 kr


  Nu öppnar vi upp för att ta emot hingstar/valacker som vill stå på grönbete sommar 2021 med möjlighet till fortsatt lösdriftsplats. Bete i sommar:1000kr/månaden då ingår daglig tillsyn men ägaren har fulla ansvar för sin häst, saltsten och vatten. Sommarbete med extra tillsyn 2000kr/månaden då tittar vi till hästen flera gånger ordentligt varje dag samt plåstrar om vid eventuella småskador, flugspray m.m.
  Vi har 3 valacker i åldrarna 4, 12, och 13 som är supersnälla och kan hästspråk/flockspråk väldigt bra. Vi har hållt med sommarbete i ca 10 år och när det kommer en ny häst släpper vi ihop dom en och en. Vi börjar med att släppa ihop den nya hästen med en häst, när de har lugnat sig så släpper vi in nästa och så håller vi på tills alla är i samma hage. Detta har visat sig vara ypperligt och det blir inget överdrivet spring. Efter ca 2 veckor brukar hästarna vara helt med det klara vilken plats de har i flocken. Man kan utan problem gå ut i hagen och gosa självklart med beaktning om att det är hästar man har att göra med.
  Möjlighet för vidare vistelse på lösdrift med viss utbildning finns. Diskuteras med ägaren och det sätts upp en individuell plan.
  Det vi kan erbjuda är daglig skötsel samt träning i bashantering som longering, promenad, stå på gång, lyfta fötter, lastträning o.s.v.
  Vi har god erfarenhet av unghästar samt hästar med dåliga vanor. Vi jobbar på ett lugnt och metodiskt sätt där vi utgår ifrån hästens psykologi.
  Stallet ligger ca 10 minuter från avfarten i Nykvarn längst med E20. Ca 40 min från Stockholm.

  Tveka inte att höra av dig vid intresse eller övriga frågor. Asta - 0708303049 skicka gärna ett sms med vad det gäller så ringer jag upp så fort jag kan. Varmt välkomna!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Nykvarn, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad