Hjälp/Tillridning av B-C-D-ponny eller häst i Norrort

 • Annonsid: 1348776
 • 4 månader sedan
 • 104 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Behöver du hjälp med tillridning av din ponny eller liten häst?

  Nu har jag tid över på min fritid för att hjälpa dig/er med en busig/bråkig/eller kanske rent av tråkig ponny eller liten häst som du/ni känner att ni inte rår på som ni kanske rent av överväger att sälja.
  Har ni tex en för het häst?
  Eller en för busig som råkat kasta av dig/er?
  Har du/ni problem med uppsittning?
  Är det svårt att rida ut?
  Är det jobbigt med markarbetet?
  Eller andra problem så försöker jag gärna hjälpa dig itu med dom.

  Jag har lång erfarenhet av olika hästar och är väldigt noggrann med det jag gör. Min främsta erfarenhet kommer från egen häst i över 10 år, utöver det har jag arbetat i stall både som stallchef, hästskötare, tävlingsgroom och beridare i tävlingsstall med både dressyr- och hopphästar.
  Jag är en liten vuxen, jag är 32 år, 160cm lång och väger ca 50 kg vilket innebär att jag kan rida B-C-D-ponny, även mindre hästar ca 150~165 i mankhöjd.
  Jag är bosatt i Märsta/Sigtuna och föredrar att hålla mig till norrort.
  Som person är jag envis och bestämd så jag ger mig inte i första taget. Jag noggrann med det jag gör, ordningssam, ansvarsfull och pedant med utrustning.

  Jag är ingen person som är ute efter ära och berömmelse, utan mitt mål är att hästen är lycklig. Är hästen lycklig så smittar det av sig på t.ex. ägare och andra hästar.
  Att rida till eller få en häst bekväm i en miljö den tex är skrämd i tar tid om man vill ha en hållbar lösning, det måste vara ömsesidig mellan hästägare och mig.
  Jag kan även hjälpa till i framtiden om det skulle behövas, det brukar vara enklare för hästen med samma personer kring sig.

  Ring mig om du är i behov av hjälp, så pratas vi vid för att ta reda på om jag kan hjälpa er.
  Mvh Josefine

  First ad
  Kontakta annonsör

   Sigtuna, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (5)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad