Hobbyhäst sökes!

  • Annonsid: 1286174
  • 9 dagar sedan
  • 129 visningar
  • 2 följare
45 000 kr

Hej!
Jag söker en trygg, stabil och okomplicerad häst med alla 4 hovarna på jorden. Jag har inga tävlingsambitioner utan vill ha en häst som gillar att ridas ut i skog och mark, ta ett hopp över en stock och traska längs strandkanten vid havet. En ”bästis i allt” helt enkel som är lika trygg med på marken som uppe på ryggen och som jag kan utvecklas och ha roligt med längs vägen. Hästens livsfilosofi ska vara som ”Hakuna Matata”!

Jag vill gärna ha en valack över 10 år som är erfaren, lättriden, enkel i all vardaglig hantering samt att lasta, sko etc. Han får gärna älska gos och pussar på mulen, en riktig mysherre med andra ord!
Hästen ska vara av det lugnare slaget och trafiksäker och klara av tyngre trafik som lastbilar, traktorer etc. Han får ej ha olater eller hett humör då det är min första häst. Han ska vara snäll och pålitlig, det är A&O för mig då jag vill ha en häst som jag kan lita på i vått och torrt.

Han får gärna vara mellan 140-150 cm och gärna en valack som sagt men det är inte skrivet i sten, finns det ett sto som är som klippt och skuren för mig så är jag givetvis öppen för det med.
Hästen ska vara grundutbildad, ha trevliga gångarter och vara inkännande för skänkel och hjälper. Jag rider mjukt och följsamt och vill ha en häst som svarar bra på mig som ryttare. Då vi kommer vistas mycket i skogsmiljöer får han ej vara lättskrämd eller se faror i varje buske.
Hästen får gärna befinna sig i nordvästra Skåne eller med omnejd.

First ad
Kontakta annonsör

 Ängelholm, Skåne län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad

loading...