Hobbyhäst/allroundhäst sökes

  • Annonsid: 1571668
  • 13 dagar sedan
  • 134 Visningar
  • 6 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround
  • Kön:
    Valack

På grund av att jag nyligen fått ta bort min häst söker jag nu en ny kamrat att dela livet med, gärna en individ som kan ridas såväl på bana som utomhus i skog och mark. Jag söker en häst med mankhöjd mellan 140-160 cm som är mellan 7-17 år gammal, något år mer eller mindre spelar ingen roll. Jag har inga större krav på att hästen ska vara utbildad, men jag söker en individ som är riden i alla tre gångarter och är trafiksäker. Det ska helst vara en valack eller ett sto utan större skadehistorik. Om hästen är lättlastad är det ett plus.

Jag bor på gård med plats för två hästar och hagkompisen är en Nordsvensk (se bild) som för tillfället står hos en släkting, men kommer flytta tillbaka till mig när jag hittat rätt individ. Hästarna står på box under vinterhalvåret men går ute dygnet runt på sommaren. Vi har fina betesmarker med varierad terräng, krypavstånd till ridhus och nära till strand och sjö. Det finns även ett antal fina ridvägar och man kan vara ute allt mellan 20 minuter till 3 timmar. Jag själv är 20 år gammal, 155 cm hög, och har ridit hela livet. Vid intresse, skriv ett meddelande eller sms så hör jag av mig.

Priset är mindre viktigt men helst inte över 50 000.

First ad
Kontakta annonsör

  Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad