Höhäckar i typ okrossbar plast

 • Annonsid: 1520835
 • 3 månader sedan
 • 667 Visningar
 • 18 Favoritmarkeringar
350 kr


  Nu kommer leran och då är de perfekta att ha till hö.

  Har ett stort antal ihopfällbara hårdplastlådor med lock. Perfekta till hö. Man kan förbereda kvällen innan och lägga locket på. Man kan även ställa ett vattenkar typ avlång murarbalja och isolera med frigolit i så håller det sig frostfritt över natten med locket på, med en frostvakt och isolering så håller det sig helt isfritt även vid -16 och antagligen mer, dygnet runt. Avrinning för vatten när det regnar. Maila eller smsa för mer info. Mängdrabatt fråga för pris. . Tillverka ett eget nät att lägga på höet så blir det som en slow feed. Odlingslåda. Kan ev. leverera 8 st inom Borås med omnejd mot bränsleersättning enl ök.

  På bilderna: 90 liters balja som hänger på kanten, lådan är nedgrävd. På sista bilden har jag lagt i en frostvakt med jordfelsbrytare (tyvärr hade jag grävt ned den lådan åt fel håll så jag kunde inte dra in sladden genom öppningen på en a långsidan) vattnet har hållit sig helt isfritt dygnet runt utan lock. Bara fantasin sätter stopp för hur man kan göra sin egen thermobar. bästa är ju att använda en frostvaktskabel. Finns intresse att köpa alla lådor ( det är många, så är priset 20.000. Köp dem, sälj vidare i din tur.
  Jahlqvist1@hotmail.com 0735325080
  Kan skicka fler bilder då det krånglar här!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Borås, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (3)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad