Hoppglad häst sökes

  • Annonsid: 1464471
  • 19 dagar sedan
  • 281 Visningar
  • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Dressyr, Allround, Hoppning, Fälttävlan
  • Mankhöjd:
    170 cm

Nu är det dags för min 14-åriga dotter att skaffa egen häst. Hon har ridit på ridskola sedan hon var 6 år och har utvecklats till en ryttare med mjuk och följsam hand och stadig sits. Hon vill nu utvecklas ännu mer än vad ridskolan kan ge, så en egen häst är det hon behöver.
Vi är en familj som redan har en häst som tyvärr inte kan hoppas pga en gammal skada. Lillasyster är även hon hästintresserad och ska kunna rida hästen. Mamman i familjen (jag) har tävlat hoppning i yngre år och har en hel del hästvana. Pappan är inte direkt hästvan, men är stark och händig!

Stallet som vi är inackorderade i erbjuder stora kuperade hagar med kompisar, uppdelade valacker och ston. Fri tillgång till hösilage under utevistelse som är mellan 08-19, långt sommarbete i fantastiska hagar. Här finns en paddock och ett litet ridhus. Tanken är att vi framöver ska köpa en egen gård, då kommer det bli aktuellt med lösdrift pga att vi jobbar oregelbundet.

Hästen vi söker ska vara
-snäll i hantering och kunna hanteras av olika människor
-snäll att ha ensam i stallet
-kunna ridas utan problem på bana och ensam i skogen, av alla (hästvana) familjemedlemmar
-vara framåt med egen motor
-gärna vara en framtida fälttävlanskompis
-vara hoppglad och kunna bistå min dotter med kunskap samt erfarenheter som gör henne till en trygg ryttare
-vara i åldersspannet 8-14 år för att ha många år kvar att ge till både stora och lilla dottern

Vår beskrivning känns som en utopi, men kanske är det så att du har hästen som vi söker? Svara gärna med bild och prisidé. Vi bor i Småland och kan tänka oss att åka ett rimligt avstånd för att provrida.

Hoppas att vi hörs!

First ad
Kontakta annonsör

 Eksjö, Jönköpings län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad