Hoppglad pigg tjej

 • Annonsid: 1384403
 • 20 dagar sedan
 • 238 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
3 500 kr


  Jag har ett litet c-ponny sto som i dagsläget går på min ridskola som jag skulle behöva hitta en fodervärd åt under sommaren.

  Hon är av den grövre modellen och är en otroligt mysig ponny. Älskar att stå och kela och få uppmärksamhet! Hon går just nu barfota vilket hon inte kommer ha några problem med under sommaren. (Kan ömma lite nu under dom dagarna när marken är som hårdast). Hon är en dam med vilja och förstår inte riktigt alltid halvhalterna, behöver jobbas på detta! Hon hoppar allt och är väldigt modig! Haft elever som hoppat ca 80-90cm på henne.

  Det skulle vara super kul att hitta någon som kanske är sugen på att träna och om allt fungerar även tävla. Kruxet är att hon måste stå kvar på gården som har en bra paddock och en väldigt litet ridhus. Dock är ridvägarna sådär men det går definitivt att rida ut! Hon är trafiksäker, går att raka och bada.
  Bussen stannar precis vid gården annars är det ca 45min promenad från mitten av norrtälje stad. Du kommer att ha henne som din egna men jag bor på gården och kommer finnas behjälplig som tex mockning och att hålla träningar.

  Hör mer än gärna av dig för mer information och frågor!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Norrtälje, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (3)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad