Hopphäst SÖKES

  • Annonsid: 1752386
  • 8 dagar sedan
  • 133 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
200 000 kr

  • Inriktning:
    Hoppning

Hej!
Thea heter jag och är 18 år gammal. Jag söker nu min nya bästa kompis att komma ut på tävlingsbanorna med! Jag söker en häst mellan 5-13 år med eget tryck och bra kapacitet för att kunna tävla iallafall 120-130 i framtiden. Behöver inte ha gjort så mycket men iallafall varit ute lite så man vet att den fungerar på tävlingsbanan. Måste vara skadefri och u.a på röntgen då vi har haft otur med det innan och inte vill riskera något.

Jag har haft egen häst sedan jag var 11 och har vana av många olika typer av hästar. Min senaste storhäst, som vi tyvärr fick ta bort i November pga hovbroskförbening, var mycket knepig och jag lärde mig väldigt mycket på honom samt fick en stor dos tålamod. Jag är en orädd ryttare som gillar hästar med lite mer fart, hellre bromsa än gasa :) Har kunniga människor runt om mig så unghäst att utbilda funkar (minst 5 år). Pga Corona hann jag bara starta 3 tävlingar med storhästen, vilka var på 1m men vi tränade högre. Har därför ingen erfarenhet i högre klasser på tävling.

Om det är någon som går i tankarna att sälja sin häst som passar in i kriterierna så hör av er! Gärna i Skåne, halland eller södra Småland. Första kontakt genom meddelande här på hästnet.
Max 200 000kr

First ad
Kontakta annonsör

 Teckomatorp, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad