Hoppinriktad foderhäst för träning/tävling

  • Annonsid: 1460224
  • 2 månader sedan
  • 129 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Hoppning

Hej,
Jag är en 24årig tjej, ca 166cm lång och väger 55kg. Då min tävlingshäst nu är långtidsskadad så söker jag efter en häst att låna på foder för träning/tävling i hoppning. Jag har i dagsläget ej möjlighet att köpa någon häst, men de kan bli aktuellt framöver.

Som ryttare är jag lugn men tuff och ganska orädd. Tycker om hästar med egen motor. Hästen jag söker ska tycka om att hoppa, i övrigt intresserad av de mesta, oavsett nivå. Har sedan tidigare erfarenheter av att rida hästar som är lite gröna i sin utbildning (obs, ska dock vara inriden och gärna lite hoppad med ryttare) Jag har tävlat upp till 1,20m nivå.

Erbjuder box i ett lugnt litet stall hemma på gården. Här får din häst tillgång till stora hagar, hästkompisar och god omvårdnad av kunniga människor.Vi har haft egna hästar i 15år och där innan några år på ridskola. Hästen kommer att ridas varierat med både uteritter och pass på banan.

Låter detta som något som kan passa din häst? Hör gärna av dig via Hästnet chatten eller sms för vidare kontakt!

Med vänlig hälsning, Frida

First ad
Kontakta annonsör

  Östergötlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad