Hoppryttare 17 år söker sommarjobb

 • Annonsid: 1409281
 • 24 dagar sedan
 • 168 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej, Ida Bjureus heter jag. Jag är en otroligt glad och ambitiös tjej från Värmland på 165cm som snart är 17 år (fyller 17 nu i sommar, 2020) som brinner för hästar och speciellt hoppning. Just nu går jag på Flyinge Hästsportsgymnasium - hästskötare inriktning anläggningsdrift. Jag kommer från en bonde familj i Värmland så har traktor vana, på fritiden hjälper jag till att harva ridbanorna på tävlingarna här på Flyinge (alla verkar otroligt nöjda med hur jag harvat, har hittils bara haft glada ryttare och positiv feedback)

  Har tävlat klubbtävling upp till 100cm med vinst, på träning hoppar jag bana på 120cm (ponny och storhäst) Tävlat dressyr upp till LB:1 med vinst, men med tanke på att dressyren inte är mitt största instresse har jag inte startat högre än LB:1. Hoppat terräng på ca 70cm, för Anna Hassö. Har inte kunnat komma ut och tävla mer än klubbtävlingar då det alltid kommit något ivägen; skadade hästar, stängda stall pga virus osv, men jag har grönt kort så ifall det skulle vara aktuellt tävlar jag gärna. Klubbtävlingarna hemma är upplagda precis som en riktig tävling, erfarenhet av att visa häst vid hand, har även erfarenhet från alla tävlingarna här nere på Flyinge då vi alltid hjälper till - ex SWB equestrianweeks/breeders, flyinge indoor osv.

  Har unghästvana. Har med hjälp av tränare ridit in en ponny, har även vidare utbildat tre hästar inom hoppning.
  Kan rida allt från C ponnys till stora hästar, pigga som lata - föredrar dom pigga och explosiva (van vid bockiga, stegrande, busiga hästar)
  Bra på att knoppa och linda - vi gör detta innan nästan varje ridpass på Flyinge.

  Alla tränare jag någonsin ridit för säger att jag är väldigt lätt lärd och har otoligt mycket potential bara jag spenderar mer tid i sadeln, med tanke på att allt jag vill är utvecklas och bli den bästa ryttaren jag kan bli så skulle jag vilja spendera så mycket tid i sadeln som möjligt när jag jobbar. Är van att rida upp mot 12 hästar om dagen, så att rida många är inga problem. Spenderar mer än gärna även tid i stallet, har inga problem att göra vanliga sysslor; mocka, packa hö, fodra mm.

  Om rätt förutsättningar finns kan jag ev jobba utanför Sveriges gränser. Gick på en engelsk skola i 6år (och har många engelska/amerikanska vänner) så jag pratar flytande engelska, kan även lite spanska (läste det på grundskolan), även ett och annat ord på tyska (tack vare alla Kaiser träningar på Flyinge)

  Boende ska gärna finnas på plats då jag inte har körkort (cykelavstånd från boende till arbetsplats kan funka)

  ENDAST VIT LÖN och AVTAL
  Om detta låter intressant och ni söker ryttare får ni gärna av er med vad ni har att erbjuda; arbete, lön, boende osv. Om ni har några frågor eller vill ha mer videos på när jag rider är det bara att höra av sig!

  Kontakta mig här på hästnets chatt men om jag inte svarar inom någon dag kan ni gärna antingen maila till ida.bjureus@gmail.com eller smsa till 0722182217 (snabb på att svara, kanske inte mitt i natten dock)

  First ad
  Kontakta annonsör

    Värmlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad