Hoppryttare söker

  • Annonsid: 1414508
  • 4 dagar sedan
  • 22 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Typ:
    Anställning

Jag är en 22-årig tjej som just nu jobbar inom hotellbranschen men då den rådande situationer påverkar vår bransch negativt ser jag mig om för annat. Jag har meriter upp till Msv B hoppning på d-ponny och har ridit ett SM. Har haft häst hela mitt liv och tävlat mina egna hästar hästar men också åt andra samt min mammas storhäst. Nu har jag en 7-årig hopphäst som jag utbildat själv som just nu tävlas på 110 nivå. Som person är jag ansvarsfull och orädd. Är van vid alla typer av hästar och rider mjukt och balanserat. Jag är intresserad av något slags hästjobb helst där det ingår en del ridning. Är öppen för det mesta. Bor just nu inne i stan i Norra Djurgårdsstaden.

Utöver mina ridkunskaper har jag jobbat som butikschef där jag hade hand om dagliga driften på ett bageri samt jobbat inom hotell och restaurang. Vill ni veta mer så hör av er så berättar jag vidare!
Email: enormarkk@hotmail.com
Mobil: 070-3040143

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad