Hoppryttare söker hopphäst med potential Silver

  • Annonsid: 1536920
  • 8 dagar sedan
  • 392 Visningar
  • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Hoppning

Jag är en tjej på snart 16 år som söker en hopphäst att utbilda, träna o tävla med.
Låna och senare köp, eller bara låna. Jag har unghästvana, bara haft unghästar hela mitt liv, utbildat många hästar från 4 år o uppåt även ridit några 3-åringar. Jag söker efter en häst som är minst 4 år då jag är sugen på att ut o tävla o utbilda, lägger gärna jobb själv. Tycker det är kul med lite yngre hästar men även intressant med äldre lite mer ''läromästare''.
Jag tycker det är viktigt att ge hästarna en stadig grund o skynda långsamt och lyssna på hästens behov. Är noggrann med varierad träning och ta hjälp av duktiga tränare. Tränar regelbundet för A-tränare hoppning och B-tränare Dressyr. Jag är ambitiös och jobbar ständigt för att bli bättre, har tävlat MSV på ponny ej tävlat storhäst pga unghästar och Corona. Har i nuläget två storhästar, en nybliven 5 åring och en nybliven 6 åring.
Har en hästvan familj som haft häst hela livet. Jag och min mamma hjälps åt i stallet och är lika noggranna o envisa båda två. Bor på egen liten hästgård med egen ridbana och stor skog att rida ut i utanför Sjöbo, Skåne. Hör gärna av dig ifall du har något som skulle kunna passa.
På bilderna är det jag och två 4-åringar, kan skicka videos vid intresse.

First ad
Kontakta annonsör

 Sjöbo, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad