Höstlovsläger

 • Annonsid: 1781401
 • 3 månader sedan
 • 352 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
3 500 kr


  På Myckelby säteri, en liten gård strax utanför Norrköping, arrangeras ridläger i alla åldrar och nivåer både med och utan egen häst/ponny.
  På gården drivs lantbruk och utbildningsstall. Övernattning sker i ett iordninggjort mysigt stort rum uppe på en loge precis intill stallet.

  Jag som håller i ridlägren är 23 år och har många års erfarenhet av olika slags hästar. Både med inridning, vidareutbildning, tillridning samt projekthästar. Är väldigt pedagogiskt, lugn, säker men konsekvent i min ridning samt hantering vilket gör att hästarna förstår mig väl.

  Gick på realgymnasiets hästutbildning 2016-2018 och därmed jobbat samt haft praktik i olika utbildningstall.
  Jag har sen några år tillbaka drivit utbildningsstall där jag tar emot hästar för inridning och tillridning osv samt mindre privat ”ridskola” här på gården. Jag har bla några få egna ponnys som jag har lektioner på. Eleverna kommer och rider en och en för mig där vi gör iordning hästen ihop både innan och efter ridpasset.
  Jag lär ut på ett sätt som är väldigt pedagogisk, tydligt och enkelt att förstå vilket gör att eleverna känner sig väldigt trygga med mig.

  Ridlägret är 4 dagar måndag-torsdag v.44. Det är inget krav att övernatta. Vi rider två ridpass om dagen där vi varierar markarbete, hoppning och uteritter. Där emellan käkar vi god mat, hittar på häst samt icke hästrelaterade aktiviteter och arrangerar små tävlingar.
  Tveka inte att höra av dig för frågor eller mer info😊 0723963667
  Pris från 3500kr.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Norrköping, Östergötlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (8)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad