Hus i hästby.

 • Annonsid: 1242734
 • 3 månader sedan
 • 696 visningar
 • 1 följare
18 000 kr
Sammanfattning
 • Boyta (m2):
  170
 • Antal Rum:
  8
 • Byggnadsår:
  2018

Klassisk nybyggd villa i lantlig by endast 40 min ifrån Stockholm. Här på Louiselund, utanför Bålsta, finns nu möjligheten att hyra ett av de arkitektritade villorna. Unik och vacker mälarmiljö med vidsträckta vyer och idyllisk charm.

Huset har ljus och lantlig design rakt igenom med spröjsade träfönster, pardörrar, pärlspont, historiska tapeter och extra takhöjd. Bergvärme och Ftx med låg energikostnad. En välkomnande hall med stengolv, pärlspont, charmig tapet och rustik trapp. Två vardagsrum i fil med en fin träparkett och trevlig valvad öppning till det mindre rummet. Vackra glasdörrar leder ut till träterassen och trädgården. Lantligt kök med öppen planlösning mot sällskapsrummen. Väggar av pärlspont med charmiga talriks hyllor och skåp. Huset har en praktisk och rymlig grov entre med plats för det mesta. På entre planet finns även en stor gäst toalett med dusch.

På det övre planet finner ni fyra fridfulla sovrum. Rummen är designade med tidsenliga tapeter och färger. Här finns också ett härligt stort badrum med dusch och badkar. Ett stort familje-/tv rum angränsar till de fyra sovrummen.

Tillhörande garage med plats för 2 bilar.
En egen lägenhet på 30m2 med trevligt kök, Wc, dusch och tvättmaskin finns att hyra separat, eller enl övk.

Pendlingsavstånd till Stockholm, Uppsala, Arlanda, Enköping och Västerås. Vilket gör det attraktivt för många som längtar till landet och lugnet, men samtidigt arbetar centralt.
Bålsta har bra skolor och ett shoppingcentrum. På Louiselund finns stall, ridhus och fina ridvägar.

El, slamtömning, fiber och sophämtning tillkommer.
Hyra av bostadshuset inkl. garage 18.000 kr/mån
Hela fastigheten inkl lgh/ kontor20.000 kr/mån
Söker en skötsam familj. Inga betalningsanmärkningar. kreditupplysning kommer att tas. Deposition 2 månadshyror.
För mer info vänlige maila.

Husdjur tillåtet Uthyres tillsvidare


Visa på karta
Alla bilder

First ad
Kontakta annonsör

 Bålsta, Uppsala län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad

loading...