Hylte Ryttarförening söker ridinstruktör med verksamhetsansvar

 • Annonsid: 1395818
 • 4 månader sedan
 • 233 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
123 kr


  Hylte Ryttarförening söker ridinstruktör med verksamhetsansvar, ca 30 h/v

  Vi är en mindre klubb belägen i Rydöbruk, ca 4 mil från Halmstad. På vår anläggning har vi ett ridskolestall och ett privatstall. Vi har ett ridhus som har måtten 20*40 m och en belyst uteridbana som är nästan dubbelt så stor. Vi har dessutom underbara ridvägar i vår närmiljö. Vi har ca 100 ridande elever och bedriver en ridskola för barn och vuxna, för personer med funktionsnedättning, för nybörjare och för mer avancerade ryttare.

  Den person vi söker ska ha det övvergripande ansvaret för ridskoleverksamheten och hästhållningen på ridskolan och planera och genomföra rid- och teorilektioner för elever på olika nivåer. Du ansvarar också för utbildning och tillridning av våra hästar. Dessutom planerar och genomför du aktiviteter vid ridskoleuppehåll samt planerar för aktiviteter utöver ridskoleverksamheten t ex klubbtävlingar och lagtävlingar. Du ansvarar för det fodervärdsystem som tar hand om hästarna på helgdagar. Du har också en arbetsledande roll för klubbens övriga anställda och ansvarar för fakturaunderlag och hantering av flera externa kontakter.

  Som person är du lätt att samarbeta med, duktig på att kommunicera och har god ordning och reda och brinner för att utveckla människor. Du har en genuin hästkunskap och vi ser helst att du är utbildad ridinstruktör eller hippolog.

  Arbetet är huvudsakligen förlagt till eftermiddagar och kvällar men även helgdagar kan förekomma. Avtalsenlig lön betalas och vi följer gällande kollektivavtal. Sista ansökningsdag är 2020-02-15 och ansökningarna hanteras löpande. Tillträde omgående. För frågor och ansökningar kontakta Mia Grön Robertsson på telefon 073-3507308 eller mail hylte.rf@hotmail.se

  First ad
  Kontakta annonsör

   Rydöbruk, Hallands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad