Hyr eget stall på fin anläggning söder om Stockholm

 • Annonsid: 1458872
 • 24 dagar sedan
 • 395 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
4 000 kr


  Fr o m 15/8 till och med Oktober med ev möjlighet till förlängning hyr vi ut ett av våra stall i sin helhet till Dig som söker 4 boxplatser. Det är även möjligt att hyra färre boxar än 4, hör av dig och berätta vad du letar för upplägg.

  Stall Lövholmen är en hästanläggning i lagom format mitt i centrala Tumba 2,5 mil söder om Stockholm. Hit är det lätt att ta sig kommunalt. Vår verksamhet bedrivs delvis kollektivt i fråga om hantering av inhyrda hästar, i övrigt drivs anläggningen och verksamheten av oss som äger anläggningen. Hyr du vårt 4-hästarsstall deltar du i vårt stallpass schema där man åtar sig ett fast pass per box och vecka. Ev möjlighet till egen skötsel kan dock finnas vid önskemål om du vill sköta dig själv.

  Hos oss är det mycket viktigt med ett välfungerande samarbete i stallet, härlig stämning med god kommunikation bland hyresgäster och hästar som trivs med varandra. Vi söker dig som är hjälpsam och vill samverka till en sådan miljö och befinna dig i en lite mindre och väldigt ordningsam verksamhet på en fin anläggning med lyxig tillgång till alla faciliteter.

  På anläggningen finns bl a fint nyare ridhus med toppunderlag, ridbana, skrittmaskin mm bland faciliteterna. Hästarna fodras 4 ggr per dag i vårt pass-schema och går två och två i rasthagar alt. i flock om 4 i större gräshagar mot extra kostnad. Hösilage av mycket god kvalitet ingår i hyran, kostnad för strö tillkommer och strö köper du enkelt direkt på anläggningen. B-tränare kommer till anläggningen veckovis. Låter detta intressant vänligen läs mer om vår verksamhet och koncept samt se filmer på anläggningen och ridvägar på www.lovholmen.se och skicka därefter in din intresseanmälan via hemsidan. Hyr du vårt 4-hästarsstall betalar du per box, pris 4000 kr för ponny och 4200 kr för häst. Det är möjligt att hyra färre boxar än 4, hör av dig och berätta vad du letar för upplägg.
  Välkommen!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Botkyrka, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (11)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad