Hyr fräsch bostad och stort stall vid Björnstorps slott nära Lund.

 • Annonsid: 1638978
 • 4 månader sedan
 • 5952 Visningar
 • 44 Favoritmarkeringar
12 000 kr

 • Boyta (m2):
  120
 • Antal Hektar (ha):
  6
 • Antal Rum:
  4
 • Byggnadsår:
  1914

För både dig, din familj och dina hästar - Södra Ugglarps gård i vacker kulturbygd nära Björnstorps slott. Hyr den nyrenoverade 120 kvm stora bostaden och det fina stallet alldeles utanför knuten, beläget invid Skånes vackraste bokskog med milslånga ridvägar och Skåneleden. Observera att bostaden inte hyrs ut separat utan TILLSAMMANS med stallet.

BOSTADEN har tre sovrum, stort vardagsrum med glasdörrar i två väderstreck för maximalt ljusinsläpp, och stort möblerbart lantkök. En av de mindre hagarna belägen alldeles utanför vardagsrumsdörren, där det finns en trivsam sittmöjlighet med kvällssol. Andra sidan av huset med morgonsol och uteplats vetter mot gårdsplanen, stallet och en av Skånes äldsta skeppssättningar. Hyra bostaden: 12.000 kr kallhyra, (inkl. värme 14.000 kr.)

STALLET har 12 boxar, kan hyras i sin helhet, men hur många som ni vill utnyttja kan diskuteras, dock minimum fem boxar. Vill ni bara utnyttja ett färre antal boxar så finns en naturlig uppdelning: Fem boxar i en avdelning och sju i den andra. Dock vill vi inte ha inackorderingar. Här finns också spolplats, uppvärmd sadelkammare, pentry och toa samt bra utrymmen för foder osv. Observera: Det finns endast en mindre ridbana och inget ridhus på gården, men inom en radie av en halvmil finns flera ridhus som ni själva kan kontakta och ev. hyra in er hos. Hyra fem boxar: 4.000 kr + moms.

HAGARNA är totalt på 6 ha, har rejäla trästaket förstärkt med el, och de 3 större ligger invid stallet med suveränt direktutsläpp. (Går självklart att avgränsa för fler, mindre hagar) De 2 mindre hagarna ligger trivsamt nära bostaden.

VI HOPPAS PÅ att detta hyrs av någon med hästar som vill skapa sig en ny tillvaro på landet på vår trevliga gård med dessa fantastiska ridvägar och naturen alldeles nära. Antingen en hästkär familj, (bra skolor i Genarp / Dalby / Lund) eller varför inte någon med uppfödning, konvalescenter eller islandshästar?

Allt detta finns i oförstörd landsbygd men med endast 20 min i bil till Lund och 25 till Malmö! Långsiktighet, seriositet, bra referenser och stadig ekonomi är ett måste. Minimum hyra för bostaden och 5 boxar är alltså totalt 17.000 kr.

Svar med information om dig och din verksamhet ett ENDAST SKRIFTLIGEN till Gustav Gyllenkrok på mail: g.gyllenkrok@gmail.com.

First ad
Kontakta annonsör

  Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad