Ifor Williams HB403 1.5 hästars, fri hemleverans!

 • Annonsid: 1417379
 • 12 dagar sedan
 • 1832 Visningar
 • 19 Favoritmarkeringar
707 kr

 • Märke:
  Ifor Williams
 • Årsmodell:
  2020
 • Modell:
  HB403
 • Skick:
  Oanvänd

HB403 är det optimala släpet för dig med en häst eller vill ha ett mindre och smidigare släp. Pris från 707:- månad vid avbetalning* alternativt renköp 95 510 kronor ink moms.

Med detta släp kör du bekvämt, säkert och lagligt din häst med en vanlig personbil och ett B-körkort.

Ett billigare släp än ett två hästars, mer utrymmer för din häst än även i de större två hästars släpen då hästen har hela 130 cm bred spilta i denna. Detta släp är även billigare att dra då det är lättare och har mindre luftmotstånd och eftersom det är smalare är det en fröjd att köra med bakom bilen.
Ifor williams är en av de säkraste hästtransporterna som finns på marknaden då de har störtbåge i kraftigt stål, gjuten kulhanske, kraftigt golv med aluminiumplank som hela transporterna byggs med rejäla stålramar.

Pris 95 510 sek ink moms inklusive Sverigepaketet. Alternativt leasing eller tex *avbetalning från 707:- månad med 20% kontantisnats och ränta 4.95% (effektiv ränta 6.70%)
Just nu har vi hemma för snabb leverans 1 st marinblå, 2 stycken silver samt 1 st röd med dörrhängd sadelkammare. Alla med Sverigepaketet vilket innebär öppningsbara fönster, ett tredje högt placerat bromsljus samt justerbara hönätsringar.
Fri hemleverans på alla nya transporter och hästlastbilar! Fri service i 2 år på alla nya hästtransporter.

Varmt välkommen till oss på FA-Trailer Mariestad, en av Sveriges största återförsäljare av Ifor Williams transporter. Vi säljer även STX B-kortsbilar. Generösa öppettider efter ök, så att det passar dig när du har tid.
www.fa-trailer.se
0501-601919
info@fa-trailer.se
Följ oss på Facebook och Instagram för senaste nytt!

First ad
Kontakta annonsörPremium

 Mariestad, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (23)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad