Ifor Williams HBX 506 med sadelkammare, fri hemleverans!

 • Annonsid: 1417355
 • 7 dagar sedan
 • 2155 Visningar
 • 15 Favoritmarkeringar
128 650 kr

 • Märke:
  Ifor Williams
 • Årsmodell:
  2020
 • Modell:
  HBX506
 • Skick:
  Oanvänd

128 650 kronor ink moms alternativt avbetalning från 1089:- ink moms/mån*
HBX506 från Ifor Williams är den ultimata tvåhästar transporten för dig med hästar upp till ca. 170 cm i mankhöjd. (om du har större hästar så titta på HBX511) Hela karossen förutom taket är i syrafast aluminium och modellen har många unika funktioner som Ifor Williams är ensamma om. Till exempel så har HBX506 stora främre överluckor på bägge sidor fram för att kunna ge hästen maximal ventilation vid väntan i släpet. I stängt läge fungerar luckorna som öppningsbara fönster med ett skyddsgaller på insidan. Den nya kombirampen bak är standard, ruskigt smidigt att använda om man har hästar som inte vill gå på rampen utan hellre kliver upp i transporten eller om man tex vill lasta in något i transporten med tex truck. Vill man använda rampen som vanligt är den precis som en vanlig ramp och dessutom otroligt stabil.
Självklart har även HBX serien Ifor Williams unika bladfjädring som standard för oöverträffad komfort. Detta är släpet för dig som vill ge din häst det bästa möjliga! Vi lämnar hela 25 års garanti på detta släp! (se våra fullständiga garantivillkor) Du får själv marknadens bästa andrahandsvärde på köpet. 2 års fri service på alla nya hästtransporter! Väldigt säker transport med gediget ramverk, störtbågar i stål, aluminiumplank i väggar och golv, panikutlösning på bommarna och gjuten kulhandske.

Vi har en svart/silver hemma för snabb leverans! Denna har en smidig sadelkammare, tillräckligt rymlig för alla sadlar, även western.

HBX-serien är enligt vår åsikt världens bästa hästtransport just nu! Fri service i 2 år på nya hästtransporter!

* Totalpris vid renköp från 128650:- ink moms, alt. 1089:-/månad vid avbetalning = 20% kontantinsats, 4.95% ränta via avbetalning från Wasa kredit (effektiv ränta 6,33%)

Varmt välkomna till oss på Fa-Trailer i Mariestad! En av Ifor Williams största återförsäljare i Sverige! VI säljer även STX hästlastbilar samt har ofta även ett litet urval av begagnade transporter och hästlastbilar. VI har generösa öppettider efter ÖK, så att du kan komma när det passar dig!
www.fa-trailer.se
0501- 60 19 19
info@fa-trailer.se

First ad
Kontakta annonsörPremium

 Mariestad, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (25)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad