Ifor Williams HBX511 fri hemleverans!

 • Annonsid: 1417365
 • 8 dagar sedan
 • 1893 Visningar
 • 10 Favoritmarkeringar
138 000 kr

 • Märke:
  Ifor WIlliams
 • Årsmodell:
  2020
 • Modell:
  HBX511
 • Skick:
  Oanvänd

138 000 kronor ink moms alternativt avbetalning från 1168:-/månad inkl moms*
HBX511 från Ifor Williams är den ultimata tvåhästar transporten för dig med stora hästar. Hela karossen förutom taket är i syrafast aluminium och modellen har många unika funktioner som Ifor Williams är ensamma om. Till exempel så har HBX511 stora främre överluckor på bägge sidor fram för att kunna ge hästen maximal ventilation vid väntan i släpet. I stängt läge fungerar luckorna som öppningsbara fönster med ett skyddsgaller på insidan. Den nya kombirampen bak är standard. Självklart med Ifor Williams unika bladfjädring som standard för oöverträffad komfort. Detta är släpet för dig som vill ge din häst det bästa möjliga! Vi lämnar hela 25 års garanti på detta släp! (se våra fullständiga garantivillkor) Du får själv marknadens bästa andrahandsvärde på köpet.

Du väljer själv om du vill ha fronturlastning eller om du vill ha en fast sadelkammare tillräckligt rymlig för alla sadlar, även western, samt så finns förtält som tillval för den optimala meetingupplevelsen. Just nu hemma för snabb leverans; röd/silver och svart/silver med fronturlastning, samt svart/silver med sadelkammare.

HBX-serien är enligt vår åsikt världens bästa hästtransport just nu! Just nu 2 års fri service på alla nya hästtransporter!

Har ni sett det häftiga tältet som finns att köpa som tillval till alla HBX transporter? Smidigt och rejält, sätts fast på ena sidan av transporten, se bild.

Innerlängd 363cm
Innerbredd 179cm
Innerhöjd 229cm
Ytterlängd 467cm
Ytterbredd 227cm
Ytterhöjd 275cm

Möjlig Sadelkammare Ja som tillval
Antal hästar 2

Egenvikt 950kg
Min. tot. vikt 1100kg
Max. tot. vikt2700kg
Max lastvikt 1825kg

* Totalpris vid renköp från 138000:- ink moms, avbetalning = 120 mån, 20% kontantinsats, 4.95% ränta via avbetalning från Wasa kredit (effektiv ränta 6,25%)
*Fri hemleverans vid köp av ny transport eller hästlastbil!
Just nu 2 års fri service på alla nya hästtransporter!

Ifor williams är en av de säkraste hästtransporterna som finns på marknaden då de har störtbåge i kraftigt stål, gjuten kulhanske, kraftigt golv med aluminiumplank som hela transporterna byggs med rejäla stålramar.

Varmt välkommen till oss på FA-Trailer Mariestad, en av Sveriges största återförsäljare av Ifor Williams transporter. Vi säljer även STX B-kortsbilar. Generösa öppettider efter ök, så att det passar dig när du har tid.
www.fa-trailer.se
0501-601919
info@fa-trailer.se
Följ oss på Facebook och Instagram för senaste nytt!

First ad
Kontakta annonsörPremium

 Mariestad, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (25)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad