In / tillridning av aktiva starthästar

 • Annonsid: 1438173
 • 7 dagar sedan
 • 44 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej, vi är mitt uppe i att starta en hästverksam och kommer att kunna erbjuda in och tillridning på era aktiva travhästar.
  Ni vill kanske åka iväg på semester och passa på att få hästen lite mer ridutbildad under tiden?
  Känns det som hästen börjar tröttna på travet? Den behöver kanske bara göra något annat en period, för att sedan komma tillbaka ännu mer taggad.
  Börjar du se fördelarna med annan allsidig träning samtidigt som de fortfarande är aktiv inom travet? Vi hjälper dig gärna att utbilda den så den förstår dressyr, hoppning, galoppfattning, NH mm.
  OBS! Vi lär ingen häst ryggning från sadeln, så länge de fortfarande är starthästar.
  Vi kommer att jobba för att den ändå ska hålla sig slimmad, men att den kanske behöver mer muskler i bakkärran. Vi kommer överens om vad du vill h hjälp med.
  Vi har kunskapen om både "vanliga" ridhästar i hoppning och dressyr. Samt även som f.d travtränare /monte llicens, så har vi kunskapen att hjälpa er som har travhästar att utbilda de på bästa sätt.
  Vi jobbar med utbildning av travhästar som ska skolas om till ridhästar på ett rätt och juste vis mot hästen. Vi kommer även berätta vilken karriär eran aktiva travhäst lämpar sig till efter att travkarriären är över. Vi har mångårig erfarenhet av in och utbildning av travhästar till ridhästar.
  Finns möjlighet att lämna på provionsförsäljning om ni känner att hästen är färdig med travet och ni vill ge den ny karriär som ridhäst. Vi kan även ta emot hästar som är tänkta att åka till slakt, mindre senskador är inga problem.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Mörarp, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad