Inridning

 • Annonsid: 1772465
 • 9 dagar sedan
 • 89 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
1 kr


  KARLSKRONA/BLEKINGE
  Hej!
  Då jag har lite för mycket tid över så tänkte jag passa på att lägga ut detta och hoppas någon är intresserad!

  Är en tjej på 16 år som nu hade tänkt erbjuda er ridhjälp mot en liten slant, jag tänker helt enkelt att jag hade kunnat hjälpa till att rida in/till eller även utbilda någon häst. Kan såklart även vara inkörning! Har många års erfarenhet av ALLA olika typer av hästar. Har ridit in, kört in och även ridit till och utbildat en del ponnys och hästar, för mig är inte de viktiga att stressa fram ett resultat, utan ta de i hästens takt så att allt blir bra och inte blir en obehaglig känsla för hästen! Är väldigt noga med vad jag gör och på vilket sett jag hanterar hästen. Hästen mående och psyke går alltid före träning, visar de sig att hästen har en dålig dag, ja då blir de kanske inte samma typ av träning som var tänkt!

  Tänker mig att kunna hjälpa till 4-6 dagar i månaden då jag även vid sidan har min medryttarhäst och tänker mig såklart inget högt pris alls, utan gör det mest för skojs skull! Låter detta intressant eller om ni har några frågor så är det bara att höra av sig!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Karlskrona, Blekinge län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad