Inridning, försäljning osv.

 • Annonsid: 1414195
 • 3 dagar sedan
 • 11 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Aurore heter jag och är 16 år gammal. Jag letar nu en ny häst att ta mig an att vidare utbilda, hoppa in, rida in, till försäljning, få den trygg i olika miljöer osv. Planen var förra sommaren att göra det men kände då att jag inte var klar med min egna stjärna!

  Har erfarenheter, min häst är en gammal travare, kom till oss 2017. Tog det långsamt och gav henne mycket tid då hon knappt var riden eller van vid människor i sin närhet. Idag hoppar hon banor på Lc/Lb nivå (storhäst) och enstaka på 120/125cm. Även fått godkända resultat i dressyren. Ridit många olika hästar under åren men detta har vart mitt fokus under det senaste åren.

  Allt från b-ponny och uppåt är av intresse för mig! Ser gärna att hästen kan stå på sommarbete med resterande av stallets hästar.
  Stor fin anläggning med ridhus, paddock, terrängbana och fina ridvägar!

  Jag som ryttare är noga att se vilka hjälper som behövs men även inte behövs, sporrar och spö används INTE i onödan. Hästens välmående är alltid det viktigaste oavsett om den är under träning eller ej!

  En planering och idé lägga upp med dig som ägare. ☺️

  Intressant? Kontakta via sms
  0735590521

  (Ridfilmer och hantering av häst fås vid intresse)

  First ad
  Kontakta annonsör

   Rimbo, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (13)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad