Inridning/Tillridning eller försäljningSilver

 • Annonsid: 1420419
 • 8 dagar sedan
 • 5491 Visningar
 • 35 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Nu har ytterligare en häst förmedlad från oss hittat sitt nya hem och vi har återigen en plats ledig i stallet för försäljningshäst/utbildningshäst/inridningshäst eller ponny.
  Jag har erfarenhet och goda referenser både vad gäller inridning och tillridning och försäljning och har själv tävlat unghäst i Breeders och i Falsterbo. Tävlar svårklass dressyr. Vi gör tillsammans ett upplägg som passar er häst utifrån vad ni vill ha hjälp med. Hästarna går i egna hagar och får varierat arbete. Vi har tillgång till både veterinär och djupvågsmassör på anläggningen. Din häst kanske ska sättas igång och du vill ha en väl anpassad igångsättning. Du kanske vill ha hjälp att rida in och så småningom matcha mot 3 års test eller liknande. Eller det kanske är dags att sälja din häst och du orkar/hinner eller vill inte ha hand om kundkontakterna och provridningarna själv.
  Titta gärna in på kackdressage på instagram

  Varmt välkommen att höra av dig för mer information
  0735-720917

  First ad
  Kontakta annonsör

   Örebro, Örebro län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (3)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad