Inridning, tillridning, försäljning!

 • Annonsid: 1369701
 • 2 månader sedan
 • 99 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Myckelby säteri - Hästträning har platser för både för inackordering samt fullständig träning!

  Ett utbildningstall strax utanför Norrköping som utbildar, rider in, tävlar samt hjälper till med försäljning av din häst. Tar emot hästar och ponnyer då jag är en lätt ryttare på ca. 167cm.

  Jag har många års erfarenhet av olika slags unghästar, både med inridning samt unghästens vidareutbildning. Har även erfarenhet av svårare hästar samt problemhästar. Är väldigt pedagogiskt, lugn, säker men konsekvent i min ridning samt hantering vilket gör att hästarna förstår mig väl.

  Gick på realgymnasiets hästutbildning 2016-2018 och därmed jobbat samt haft praktik i olika utbildningstall.
  Jag har visat häst på 3årsvisning samt tävlar för tillfället på lägre nivå i hoppning pga av ägandet av unghästar samt problemhäst.

  Planeringen är noggrann och individanpassad utefter hästens behov och dina önskningar och mål. Varje häst får sitt egna upplägg och schema där ålder, erfarenhet, styrka samt mål vägs in.

  Håller till på en gård utanför Norrköping med 11 boxplatser där det finns stora fina hagar. Stor utebana, mindre ridhus. Mycket skog och öppna områden att rida på. Det ingår box, halm, hösilage samt all vårdnad kring hästen. Tillkommande utgifter är kraftfoder, ev veterinärkostnader, hovslagare och övriga kostnader.

  Gärna samarbete med uppfödare men öppen för alla förslag och tar emot alla raser, typer, inriktningar samt problem. Referenser finns att få från tränare och nuvarande/tidigare hästägare.

  2300kr/månad för inackordering utan vårdnad
  4500kr/månad fullständig träning
  1400kr/vecka fullständig träning
  250kr/träning enstaka gång

  Hör av dig för mer info, frågor eller upplägg.

  Instagram: filippa.juhlen

  First ad
  Kontakta annonsör

   Norrköping, Östergötlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (4)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad