Inridning/tillridning/tävling/försäljning

  • Annonsid: 1323910
  • 4 månader sedan
  • 68 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

Behöver du hjälp med inridning, tillridning, försäljning eller tävling av din ponny/häst?
Mitt namn är Olivia Raleby och jag tar emot hästar för inridning, tillridning, försäljning & tävling på min gård utanför Sunne i Värmland. Där har jag tillgång till egen paddock, hinderpark och oändligt med skog att rida i. Som ryttare och ridlärare jobbar jag lugnt & metodiskt och är konsekvent och rak i min kommunikation. Hästens välbefinnande kommer alltid först och jag drivs av att utveckla hästar och hitta vad det är som orsakar eventuella problem. Jag förespråkar mjuk och följsam ridning där jag hela tiden analyserar och tar fram det bästa hos hästen/ekipaget och bygger såväl tillit som självförtroende.
Jag har tidigare jobbat i stall där jag var beridare och hästskötare. Jag red in unghästar och red till hästar som var ett projekt att rida. Även visat på hingstvisning. Jag har jobbat för Daniel Meech som hästskötare under Nationscupen i Barcelona och även en svensk elitryttare under årets Sunshine Tour. Jag jobbar även då och då som ridinstruktör. Tränar regelbundet hoppning för en tränare som bland annat har jobbat för Daniel Meech, Paul Schockemöhle och Jan Tops. Tränar även för Anita Sande som är en norsk OS ryttare. Inom dressyren tränar jag för Charles Jonsson. Jag är en noggrann och seriös ryttare som har startat upp till MSV:C dressyr och 120 hoppning med placeringar på storhäst. På ponny har jag startat till och med LB hoppning och LA:P1 i dressyr med vinster och placeringar. Jag har stor vana av ”problemhästar” och missförstådda hästar.
Jag tar emot allt från stora c-ponnys till hästar. Ras eller nivå har ingen betydelse. Jag lyssnar på dig som kund och utifrån det lägger vi upp en inviduell plan för vart du vill att ponnyn/hästen ska vara när den lämnas tillbaka.
Tveka inte att höra av dig om det låter intressant och om du vill veta mer om mina upplägg eller om mig! Goda referenser finns, från både tränare och kunder!
Bästa hälsningar Olivia Raleby Equestrian
0702158489
www.oliviaralebyequestrian.se
kontakt@oliviaralebyequestrian.se

First ad
Kontakta annonsör

 Sunne, Värmlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad